Om oss

Vid hjärtat av Osterarena.se finns en brinnande passion för sport, arenor och de oförglömliga stunder de för med sig. Från fotbollsstadion i Sydamerika till cricketplaner i Indien, vår ambition är att erbjuda en omfattande titt på sportens skönhet och dess landskap, oavsett var det utspelas.

Johan Ekström
Med en bakgrund som sportjournalist har Johan rest jorden runt för att rapportera från några av de mest ikoniska sportevenemangen. Hans kärlek till spelet, oavsett vilket, är uppenbar i varje artikel han skriver. För Johan är varje arena inte bara en plats för sport, utan en källa till berättelser som förtjänar att berättas.

Sofia Larsson
Sofia har alltid varit fascinerad av arkitekturen och designen bakom världens idrottsarenor. Hon kombinerar sin tekniska kunskap med en djup förståelse för hur dessa platser sammanflätas med idrottshistorien. Sofia är vår go-to expert när det gäller att verkligen förstå den fysiska och emotionella betydelsen av en arena.

Tillsammans strävar vi efter att göra Osterarena.se till din främsta källa för allt som rör idrottsarenor och evenemang runt om i världen. Vi är stolta över att kunna dela vår passion med likasinnade sportentusiaster.